Overstappen

Lokaal opgewekte energie Scherpe energietarieven Duurzaam thuis afnemen

Lokale energie voor inwoners van de gemeente Emmen

Wilt u weten waar uw energie vandaan komt en profiteren van lokaal opgewekte energie? Kies dan voor zonne-energie opgewekt door de energiecoöperatie Zonnige Start. De stroom is nu beschikbaar, speciaal voor u als inwoner van de gemeente Emmen.

Zonnige Start maakt lokaal opgewekte zonne-energie via ENGIE voor u beschikbaar. Zo weet u precies welke energie u in huis hebt: positieve energie uit de buurt. Stap over en stap vooruit in de energietransitie. Samen zetten we veel positiefs in beweging en maken we de wereld groener.

Voordelig en lokaal opgewekt

Zonnige Start wil met lokale zonneparken een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de gemeente Emmen. Als inwoner van deze gemeente kunt u profiteren van deze opgewekte groene stroom bij u uit de buurt, zonder dat u zelf zonnepanelen hoeft te installeren. Zonnige Start maakt deze zonne-stroom via ENGIE voor u beschikbaar. En schijnt de zon even niet, dan wordt de stroom aangevuld met Nederlandse groene energie. Zo weet u zeker dat u nooit zonder zit. Duurzaam, eenvoudig en voor een goede prijs.

Wilt u weten wat u bespaart als u overstapt? Klik op de onderstaande knop en maak een vrijblijvende berekening.

Stap hier over naar ENGIE