Lokaal opgewekte energie Scherpe energietarieven Duurzaam thuis afnemen

Lokale energie voor inwoners van de gemeente Emmen

Wilt u weten waar uw energie vandaan komt en profiteren van lokaal opgewekte energie? Kies dan voor zonne-energie opgewekt door de energiecoöperatie Zonnige Start. De stroom is nu beschikbaar, speciaal voor u als inwoner van de gemeente Emmen.

Zonnige Start maakt lokaal opgewekte zonne-energie voor u beschikbaar. Zo weet u precies welke energie u in huis hebt: positieve energie uit de buurt. Stap over en stap vooruit in de energietransitie. Samen zetten we veel positiefs in beweging en maken we de wereld groener.

Voordelig en lokaal opgewekt

Zonnige Start wil met lokale zonneparken een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de gemeente Emmen. Als inwoner van deze gemeente kunt u profiteren van deze opgewekte groene stroom bij u uit de buurt, zonder dat u zelf zonnepanelen hoeft te installeren. Omdat Zonnige Start de door haar opgewekte stroom rechtstreeks beschikbaar stelt voor haar leden, kunt u als lid profiteren van onze gunstige energietarieven. Zonnige Start levert niet alleen stroom maar ook gas voor een lage prijs. Duurzaam, eenvoudig en voor een goede prijs.